Bart van Miert


Bart is een creatieve en ondernemende belastingadviseur. Als belastingadviseur adviseert hij dagelijks en met succes ondernemingen (onze klanten) op het gebied van belastingheffing. 

Zijn breed fiscaal juridische en economische opleidingsachtergrond stelt hem in staat over zijn vakgebied heen te kijken. U kunt daarom altijd rekenen op een totaaladvies. 

bv-structuren l bedrijfsovernames l vof l fusies l investeringen l financieringen l fiscale procedures l herstructureringen l fiscale boetes l ondernemingsrecht

John van Miert


John is bedrijfsadviseur en als uiterst vakkundige boekhouder verantwoordelijk voor het cijferwerk van onze klanten. 

Lian Wolfs


Lian is verantwoordelijk voor de voorbereiding en de afhandeling van de belastingaangiften van onze klanten.

Tevens draagt ze in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van ons kantoor van een traditioneel belastingadvieskantoor naar een 'data-driven' belastingadvieskantoor.

Suzan van Rijswijk


Suzan verwerkt de financiele administratie van onze klanten in Yuki en helpt klanten hun administratie met zo min mogelijk moeite zo optimaal mogelijk te voeren. 

Michel Spapens

Michel verzorgt de technische aspecten van onze bedrijfsprocessen en de dataprocessen van onze klanten. 


Brigit Snels

Brigit is als zeer ervaren administratief medewerkster samen met Paula verantwoordelijk voor het afronden van de administratieve werkzaamheden in onze 'oude' systemen.


Paula van Miert

Paula is momenteel verantwoordelijk voor het afronden van de administratieve werkzaamheden in onze 'oude' systemen en zorgt ervoor dat alle klantenadministraties gereed worden gemaakt voor het 'nieuwe' adviseren.


Kom jij ons team versterken?