Klantgericht 

Op proactieve wijze begeleiden wij u naar uw doel voor de toekomst. Vanzelfsprekend staat u als klant centraal. Onze adviezen zijn duidelijk en voor u uitvoerbaar, zodat succes is verzekerd.

Deskundig

Als organisatie van fiscale professionals hechten wij waarde aan de deskundigheid van onze adviseurs. Deze deskundigheid bereiken en behouden onze adviseurs door het volgen van ontwikkelingen in de wetgeving en de dagelijkse rechtspraak, alsmede door opleidingen te volgen en congressen te bezoeken. De kennis van onze adviseurs is daardoor te allen tijde up-to-date.

Duidelijk

Wetgeving is complex, dus het is onze doelstelling om die wetgeving voor u te vertalen in duidelijke oplossingen. Wij informeren u over alle punten en proberen daarbij zo veel mogelijk to-the-point te zijn.

Professioneel

Vanuit het Register Belastingadviseurs (beroepsvereniging) worden onze adviseurs verplicht zich te blijven ontwikkelen, bij te scholen en te handelen in overeenstemming met de beroepsregels. U bent dus verzekerd van een professionele adviseur, die correct en vakkundig zijn werkzaamheden uitoefent.

RB en Fiscount

Onze adviseurs zijn lid van het Register Belastingadviseurs, een beroepsvereniging voor professionele belastingadviseurs.

Ter versterking van het kantoor hebben wij ons aangesloten bij Fiscount. Dit is een kantorenorganisatie gericht op het ondersteunen van accountants- en belastingadvieskantoren.
Ons netwerk

Door de aansluiting bij het Register Belastingadviseurs en Fiscount beschikken wij over een bureau vaktechniek waarbij onze adviseurs terecht kunnen voor vaktechnisch overleg. Daarnaast beschikken wij over een groot eigen netwerk van adviseurs die elk hun specialisme hebben. U kunt daardoor bij al uw vragen rekenen op een deskundige adviseur.