Data specialist in spe

assistent-accountant / administrateur

Wij zijn op zoek naar een gedreven assistent aangiftemedewerker. Heb jij affiniteit met ict en ben jij ongeveer 16 tot 24 uur per week beschikbaar. Dan willen wij graag een keer kennismaken.

Je controleert de collega's die verantwoordelijk zijn voor de data-entry, je zorgt voor de voorbereiding van de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting  van ondernemers en vennootschapsbelasting van ondernemingen. Daarnaast ondersteun je het team waar nodig.


Wil jij ons team komen versterken? Neem dan direct contact met ons op!

Data entry medewerker

Als data-entry (administratief) medewerker ben je voornamelijk bezig met administratieve werkzaamheden. Je helpt ons met het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over en van onze klanten. 

De basisgegevens die behoren tot de administratie worden zoveel mogelijk met behulp van de computer verwerkt.  Denk hierbij aan de in- en verkoopfacturen en de banktransacties van onze klanten. Naast deze basisgegevens verzamelen wij gegevens die van belang kunnen zijn bij de fiscale advisering van onze klanten. Jij zorgt ervoor dat de gegevens waar onze belastingadviseurs en aangiftemedewerkers zich op baseren steeds volledig, correct en up-to-date zijn.

Ben jij een (hbo-)student met interesse in belastingen, heb je affiniteit met ict en kun je zelfstandig werken? Dan zoeken wij jouw! 

Je hebt je eigen workflow en je bent vrij om je eigen uren/planning in te vullen. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Financiele professionals

Wij zijn fiscale professionals. Wij verzorgen belastingaangiftes, geven belastingadvies en voeren fiscale procedures.

Wij merken dat onze klanten vaak ook behoefte hebben aan ondersteuning op bedrijfseconomisch gebied. Bijvoorbeeld bij het begeleiden van financieringsaanvragen, kostprijsberekeningen ed. Omdat wij onze klanten ook daar graag mee helpen zijn wij altijd op zoek naar financiele professionals (zzp of kantoren) die graag samen met ons onze klanten helpen hun doelen te bereiken.

Interesse om een kennis te maken? Neem gerust contact met ons op.